Hotelsuggesties

Voor gasten die graag willen overnachten in Rotterdam hebben wij twee hotelsuggesties. Voor gasten van het Maritime Awards Gala hanteren onderstaande hotels een special tarief.

Bastion Hotel Rotterdam Rhoon

Het Bastion Hotel Rotterdam Rhoon is een comfortabel driesterren hotel in Rotterdam-Zuid, gelegen aan de A15. Het hotel is makkelijk bereikbaar met de auto en ligt op 6.2 km van de Onderzeebootloods. Voor meer informatie of reserveringen, ga naar de site van Bastion Hotel Rotterdam Rhoon.

ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is een viersterren hotel gelegen in Katendrecht, Rotterdam. Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land als over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt voldoende parkeergelegenheid. De Onderzeebootloods is gelegen op 11 km afstand. Vanaf het hotel is de Onderzeebootloods ook per Watertaxi te bereiken. Naast het hotel is de opstapplaats van de Watertaxi gelegen, die u in 6 minuten naar de Onderzeebootloods brengt (Let op: de Watertaxi vaart tot 24:00 uur). Voor meer informatie of reserveringen, ga naar de site van ss Rotterdam.